Home » Linhai

Linhai

Vanzare ATV comercializeaza produsele Jiangsu Linhai Group care este una dintre principalele companii de pe piata mondiala in domeniul constructiei de motoare si motociclete. Compania functioneaza in jurul a 60 de unitati cu atributii in cercetarea stiintifica, comert, productie, industrie si specializare cat mai inalta. 
Fiind fondata in anul 1956, Compania Linhai beneficiaza de o istorie de peste 40 de ani in domeniul constructiei si dezvoltarii de motoare cu capacitate mica. In prezent firma dispune de 1600 angajati, dintre care peste 400 sunt specializati in diferite domenii de mare interes. Atuul cel mai puternic al Grupului Linhai este dat de capacitatea sa de adaptabilitate de a dezvolta produse superioare calitativ, instalatii si echipamente flexibile, sisteme de masurare si control capabile sa reziste in cele mai riguroase dintre teste. Centrul de testare Linhai este unul dintre cele mai moderne.
Principalele produse sunt impartite in urmatoarele categorii: motoare de mici capacitate, motoare de motocicleta, scutere, echipamente forestiere, motociclete.
Linhai Group se afla pe pozitia de lider in domeniul satisfacerii clientilor, castigand de-a lungul anilor numeroase premii in privinta calitatii. 
Linhai se bucura de cresteri importante la capitolul performanta in special datorita importului de noi tehnologii si asocierilor facute cu alte companii: Linhai-Linkin Power Machinery Co Ltd, Linhai-benteng Power Machinery Co Ltd si Linhai-Yamaha Motor Co Ltd. Toate aceste lucruri sunt responsabile pentru progresul tehnologic si calitativ al produselor oferite.
Linhai Group se afla in continua crestere si dezvoltare, obtinand profituri echivalente cu investitiile, putandu-se vorbi in acest moment despre 4 mari categorii de produse fabricare de ei : motoare, motociclete, utilaje forestiere si alte produse care de asemenea inglobeaza o tehnica avansata de productie.